Bibliotheek

. Naschrift

Volgens de zelf-aangewezen gezant van Christus, is Jezus God omdat;

(1) Hij één is met de Vader, en daarom Zijn Aard en Eigenschappen deelt. 

(2) Hij in elk aspect hetzelfde is als de Vader maar zelf niet de Vader is.

Maar als we kijken naar de citaten uit de Bijbel die we boven gegeven hebben blijkt dat Jezus niet de Eigenschappen van God deelt, en dat hij ook niet in elk aspect hetzelfde is als God. Hij is daarom dus absoluut NIET God! De rest van het verhaal ligt nu bij de Christen. Of hij moet de Bijbel gaan tegenspreken en op een of andere manier moeten bewijzen dat Jezus God was, of hij moet schoorvoetend toegeven dat hij een polytheïst is (Iemand die gelooft in meerdere goden). 

Met alle trucjes en verbaal gegoochel die hij heeft geleerd in zijn beroep als advocaat zal hij er nooit in slagen om te bewijzen dat Jezus God is!

Hij en zijn volgelingen zullen er nooit in slagen om de Muslims ervan te overtuigen dat Jezus ook maar iets anders was dan een gewone man en een groot Profeet van God, gezonden naar het Huis van Israel met het goede nieuws van de aanvang van het nieuwe koninkrijk van God. Deze voorspelling werd vervuld met de komst van de Heilige profeet Muhammad, Sallal-Lahoe Alaihi Wassalam!


AL.ISLAAM.COM
Uw mobiele kennisbron over de Islaam

BESCHIKBAAR OP DE VOLGENDE APPARATEN