Bibliotheek

. Inleiding

In de naam van Allah de Erbarmer, De Meest Barmhartige

Islam is de enige religie die het bestaan van een perfecte God erkent. Met een perfecte God wordt bedoelt dat er niemand is die aan Zijn Aard en Eigenschappen gelijk is.

“Zeg: ‘Allah is de Enige. Allah is zichzelf-genoeg, Eeuwig. Hij verwekte niet, noch werd Hij verwekt. En niemand is Hem in enig opzicht gelijk.’” (Nederlandse vertaling van de Edele Koran, 112:1-4)

Er is een man opgestaan in Benoni. Hij heeft geen theologische opleiding gehad, maar hij koestert de illusie dat hij een boodschapper van Christus is, aangesteld door God om Muslims te bekeren naar het Christendom. Aangezien hij een advocaat is van beroep, is hij gewend om met woorden te draaien en dingen uit de Koran te citeren die totaal uit de context zijn, en dit doet zonder dat hij ook maar een woord Arabisch spreekt. Hij wil de Muslims laten geloven dat Jezus ook een God was, een idee dat verwerpelijk is voor ons is, omdat het volledig tegen de Perfectie van Allah Sobhanahoe wa ta’Aala   ingaat!

Hij is dus van plan om het proces van de Waarheid om te keren; “En zeg: ‘Waarheid is gekomen en leugen is verdwenen. En de leugen is inderdaad onderhevig om te verdwijnen.’” (Nederlandse vertaling van de Edele Koran, 17:81). Hij zal hier dus nooit in slagen, want het proces van de Waarheid is onomkeerbaar.


AL.ISLAAM.COM
Uw mobiele kennisbron over de Islaam

BESCHIKBAAR OP DE VOLGENDE APPARATEN